Wie ben ik….

 

Ik ben Ning, geboren op 6 september 1987 in Bangkok, begin 1994 emigreerde ik naar Nederland met mijn moeder, inmiddels woon ik bijna mijn hele leven in Nederland en heb ik een Nederlandse nationaliteit maar Thailand stroomt nog door mijn bloed!

 

 

Mijn werkervaringen zijn voornamelijk horeca gerelateerd, het horeca vak is er zogeheten met de paplepel ingegoten.

Tot oktober 2010 heb ik voor mijn ouders gewerkt in hun restaurant, ik ben daar begonnen in de bediening, en zo langzaamaan trok ik verder naar de keuken. Op 18 jarige leeftijd ben ik gaan experimenteren met Thaise kookworkshops geven, dit was voornamelijk een opvulling van een rustige doordeweekse avond, wat overigens goed en gezellig uitpakte. Na een paar jaar had ik de smaak te pakken en ondervond ik dat dit echt mijn passie is.

 

Helaas eindigde de bedrijvigheid van mijn ouders en moest ik een andere baan gaan zoeken, dit uitte zich in verschillende richtingen. Helaas was dit niet wat ik zocht in mijn carrière.

 

Al gauw vond ik de perfecte baan voor mij op dat moment! Ik was aangenomen bij een bekend hotelketen, hier ben ik als zelfstandig gastvrouw gaan werken. Na twee jaar kreeg ik een andere functie, ik mocht de F&B manager gaan assisteren! Dit was echt een geweldige tijd geweest, ik heb me goed kunnen ontwikkelen, ik heb veel dingen geleerd en in gezien hoe de “horeca” werkt.

 

Nu na ruim zes jaar verlaat ik het hotel en ga ik mijn droom achterna!

Ik hoop dat u er een plezier aan heeft!